Van compleet pakket tot werkende Website / Webshop

Van compleet pakket tot werkende Website / Webshop


Van compleet pakket kiezen tot werkende website / webshop
Van compleet pakket kiezen tot werkende website / webshop

De route naar een werkende website / webshop loopt bij gemakkelijk-starten.nl iets anders dan bij de meeste andere aanbieders van kant-en-klare websites / webshops. Dat komt doordat die pakketten iets minder kant en klaar zijn dan ze beloven, maar bovenal” doordat wij er voor kiezen je een werkende professionele website / webshop aan te bieden. (zie ook over ons).
Die keuze maakt dat er handwerk vereist is voor het maken van je website / webshop, met weliswaar een iets langere doorlooptijd, maar dan heb je ook wat.Kies pakket voor complete website - complete webshop

Pakket kiezen voor complete website / webshop

Dit is uiteraard de start. Je hebt al een idee / bedrijf. Dus je weet al of je een webshop of een website wilt.
Vervolgens kijk je welke functionaliteiten voor je website / webshop je minimaal nodig hebt en welke je extra wilt hebben. Kies het pakket dat daar het best bij aansluit.

Wil je een functionaliteit die niet in je pakket zit? Dan kun je die (ook) los bijbestellen. Dat kan via het menu in de footer:

Kies een extra functionaliteit voor je website / webshop. Extra functionaliteiten


Wil je een functionaliteit die niet in je pakket zit èn die niet onder ,extra functionaliteiten’ staat opgenomen?
Ook dat kan hoogstwaarschijnlijk. Dat kan maatwerk zijn, maar het kan ook betekenen dat deze functionaliteit nog niet opgenomen is…, of dat het een welkome aanvulling is.
Neem dan dus even contact op met ons.

Kies vervolgens je domeinnaam. Wil je een andere extentie dan de bij het pakket inbegrepen extentie? Dat kun je gelijk doorgeven bij de aanschaf van je pakket.
Wil je een extra domeinnaam die doorverwijst naar het domein waarop je website komt te staan?


Bekijk deze algemene producten, services en integraties voor je website / webshop / hosting in onze winkel! Extra domeinnaam met redirect kun je hier bestellen.Complete website - complete webshop (laten) maken

Webshop / website (laten) maken

Hier wijken wij af van de meeste aanbieders van kant en klare websites en webshops. Je krijgt niet toegang tot een webbuilder, waarmee je je website maakt. Je krijgt een werkende website / webshop die je kunt aanpassen naar je wensen. Een website die kan meegroeien met jouw bedrijf en wensen.

Nadat je bestelling gemaakt is, maken we je een professionele website / webshop in WordPress. WordPress is de nummer één cms waarop professionele websites / webshops worden gemaakt.
Teneinde alle functionaliteiten etc. goed te laten werken, moeten we verschillende licenties aankopen, plugins installeren en instellen. We hebben hier dus eventjes tijd voor nodig.

Wil je een webshop met een Payment Service Provider (psp – o.a. IDeal-betalingen), dan zetten we de aanvraag daarvoor in gang. Dat betekent dat je met die psp een contract aangaat, waarna je keys (sleutels – zijnde aan jouw account toegewezen codes) krijgt. Deze codes implementeren wij vervolgens in de webshop, opdat je betalingen kunt ontvangen.

Wil je:

Die kun je gelijk bestellen, of op een later moment.

Als wij de website / webshop gemaakt hebben dan krijg je:

 • inloggegevens van je website / webshop,
 • gegevens van je pop-3 email,
 • inloggegevens van onze kennisbank over hoe je één en ander kunt aanpassen / instellen naar wens.

Kies één van de honderden layouts, pas het naar wens aan, of maak je eigen layout

Layout kiezen, layout aanpassen, of je eigen webdesign maken.

Je krijgt een werkende website dus met layout. Het kan echter heel goed zijn dat je een ander webdesign wilt. Dat kan op verschillende manieren.
Eén en ander kun je uitgebreid bekijken op:

Algemene services - kies een andere layout Layout kiezen / webdesign aanpassen

Daar kun je:

 • een andere layout kiezen,
 • lezen hoe een bestaand webdesign aan te passen.
 • lezen hoe zelf een webdesign te maken. Bijvoorbeeld met behulp van onze drag-and-drop editor

Als je een layout kiest zijn er duizenden webdesigns mogelijk. Om één en ander te vergemakkelijken hebben we die mogelijkheden gerangschikt:

  1. Een aantal webdesigns hebben wij al vast geïmplementeerd, zodat je gemakkelijk kunt kiezen voor een andere layout.
  2. Gratis layout met gratis implementatie. Dit betreffen gratis layouts van goede partijen. Wij bevelen dus deze layouts aan, na de reeds geimplementeerde webdesigns.
  3. Gratis layout maar met fee voor implementatie. Wij kennen deze layouts niet, dus we kijken eerst of de layouts en de partijen goed lijken en of ze goed onderhouden worden met het oog op de toekomst en veiligheid.
   De fee is naast vergoeding voor die werkzaamheden ook een beetje ter ontmoediging. Risico voor werking, onderhoud en werking ligt desondanks bij de klant.
  4. Betaalde layouts met fee voor implementatie. Ook deze layouts kennen we niet, zodat we ook hier eerst kijken of de layouts en de partijen goed lijken. Risico voor de kwaliteit van zo’n layout ligt ook hier bij de klant.


Kom je er niet helemaal uit, of heb je geen tijd? Wij kunnen helpen!
Onze tip: laat je layout aansluiten bij je huisstijl. Je huisstijl vloeit dan weer voort uit je Strategie en Plan van aanpak. Meer info vind je op de site van https://google-deskundige.nl van Online Marketing Bureau JXR SEM

Het vullen van je website / webshop met tekst, producten, plaatjes, video etc.

Het vullen van je website / webshop met pagina’s, producten etc.

Heb je de layout voor mekaar dan is het tijd om de website / webshop te vullen.

 • Stel gewenste functionaliteiten in naar je wens.
 • Maak content voor je website / webshop en zet het online.
  • Maak pagina’s, producten, blogs en plaats ze op je website.
  • Plaats er media bij, bijvoorbeeld plaatjes, muziek, video, tekstbestanden en meer.


Content plaatsen kan gemakkelijk op verschillende manieren, zodat de wijze waarop jij het prettig werken vindt er ook bij zit. Bijvoorbeeld via een klassieke editor, een blokeditor of een drag-and-drop editor.

Heb je vragen over instellingen? Daarvoor heb je inloggegevens van onze kennisbank gekregen, die je eenvoudig kunt gebruiken.

Website / webshop publiceren en groeien

Publiceren van je website / webshop en groeien!

Door je pagina’s / producten op publiceren te drukken staat je site / shop online. Je producten / diensten / blogs etc. staan allemaal online. Nu is het zaak te Groeien.
Dat groeien kan op verschillende manieren. Daarvoor dient je strategie. De strategie is afhankelijk van je doelen en hoe je die wilt bereiken.

Als je website / webshop bedoeld is om die groei te bevorderen, dan zul je aan online marketing moeten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SEO (gevonden worden in zoekmachines), adverteren (AdWords) en User Experience (Hoe verhoog je conversie).

Dit kun je zelf doen, maar je kunt dit ook uitbesteden.
Gemakkelijk-starten.nl is onderdeel van Online Marketingbureau JXR SEM.
Wij kunnen je helpen met je online marketing op uurbasis of abonnementsbasis. JXR SEM biedt Online Marketing aan op basis van full-service.